3-4 πορτοκάλια(λίγο ξυσμένα απ έξω) τα βράζω για 1 ώρα σε δυνατή φωτιά. Κατόπιν τα ανασύρω και τα βάζω στον πολυκόπτη (...αλέθω όσο προτιμώ). Ζυγίζω (μαζί με το υγρό που έβγαλαν τα πορτοκάλια) και προσθέτω ίση ποσότητα ζάχαρης...τα βάζω ξανά στο τσουκάλι για 20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά...
έτοιμη!
Ε, μην μου πεις... και είχα καμιά δεκαριά και δεν ήξερα τι να τα κάνω!!! Πανεύκολο φαίνεται. Callie by Anthomeli
ΑπάντησηΔιαγραφήπιο ευκολο δε γίνετε και...η γευση τέλεια!
ΔιαγραφήΘα το δοκιμάσω σίγουρα φαινεται super!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤη φτιάχνω κι εγώ.Είναι η αγαπημένη μου μαρμελάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφή